Nona Rebelle Creations | WHAT WE DO
322
page-template-default,page,page-id-322,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

WHAT WE DO

WAAR KAN NONA REBELLE CREATIONS BIJ HELPEN?

Nona Rebelle Creations  kan jou helpen met het beheren en promoten van jouw socialmediakanalen. Als social media assistent hebben wij veel ervaring met het opbouwen van social media profielen die uitnodigend en dynamisch zijn. Voor bedrijven is het bijhouden van socialmediakanalen een goedkope en snelle manier om met klanten te communiceren.

Maar ook zijn er vaak de juiste beelden nodig om jouw product of dienst aan te bieden. Op een creatieve manier zorgen wij ervoor dat de juiste content gemaakt wordt bij het concept.

Potentiële klanten kijken regelmatig hoe populair een bedrijf is op social media, om zo de betrouwbaarheid te controleren. Daarnaast kunnen bedrijven op een goedkope manier producten en/of diensten uitlichten bij de beoogde doelgroep door middel van geregelde updates en berichten.

WHY NONA REBELLE CREATIONS?

Een socialmedia-medewerker in dienst nemen is voor veel kleine en middelgrote bedrijven simpelweg te duur, al is de behoefte aan ondersteuning en advies op het gebied van social media en online marketing er wel.  Wij zorgen dat jouw socialmedia-kanalen blijven groeien middels een passende strategie. Dit doen wij door content creatie op een creatieve manier te doen. Wel is het noodzakelijk dat jouw product of dienst aansluit bij onze stijl.